24 Nov

Un parfum ispititor – Allure EDT Chanel

Un parfum ispititor – Allure EDT Chanel

Cand te gandesti la Chanel probabil te gandesti la Gabrielle (Coco) Chanel – fondatoarea casei de moda Chanel infiintata in 1910, o deschizatoare de drumuri.
La fel cum in domeniul modei Chanel inseamna eleganta si rafinament, nici parfumurile lor nu sunt mai prejos.

In vara acestui an am facut cunostinta cu Allure EDT, un parfum lansat in 1999 ce reprezinta reinterpretarea Allure EDT din 1996.
Asa cum spune descrierea oficiala, Chanel EDT este “curat si pur, cald si sexy, dificil de definit, imposibil de a-i rezista”.

chanel allure edp

 

Iar eu chiar nu pot rezista parfumurilor casei Chanel. Pentru mine sunt cele mai minunate parfumuri si cred ca de-a lungul timpului mi le voi cumpara pe toate (momentan detin 3). Cred ca orice femeie poate gasi un parfum Chanel pe care sa-l adore.

Allure EDT este varinata orientala a retetei originale. Acesta are note de vanilie, piersica, iasomie, bergamota, mandarine, magnolie, vetiver, floare de portocal, cedru, trandafir, bujor si lotus.

channel allure edp note parfum

Pe pielea mea cel mai pregnant miros il au notele de iasomie si piersica. Dar nu lasati aceste note delicate sa va induca in eroare crezand ca este un parfum usor. Nicidecum! Alurre EDT Chanel este un parfum sofisticat, dedicat femeii cu o personalitate puternica, visatoare, romantica, seducatoare. O femeie multifatetata asa cum este si parfumul. Asa cum ii spune si numele este un parfum ispititor care este greu de uitat.

Mie intotdeauna mi-au placut parfumurile puternice, care iti inunda simturile, si asa este si Chanel Allure EDT. Tocmai de aceea il si port oricand mi se face pofta de un parfum intens. Dar daca iti plac mirosurile mai delicate, poti fi indrazneata folosind acest parfum intr-o ocazie speciala.

Sticla evoca eleganta casei in linii clasice si litere aurite ca o reconfirmare a aromelor deosebite ale parfumului.

Sa nu va mirati ca vorbesc atat de minunat de un parfum Chanel – nu va fi ultima data 🙂

Voi iubiti vreun parfum Chanel?

6 Responses to Un parfum ispititor – Allure EDT Chanel

  1. Unul dintre preferatele mele <3

  2. Acum intru mai des, m-am abonat prin mail si le vad mai usor asa. Deci sigur nu ratez celelalte 2 povestioare.
    Apropo, foarte frumoase pozele!!

  3. N-am mai folosit Allure de vreo 15 ani, cred. A fost o perioada cand mi-a placut la nebunie, dupa care despartirea a fost brusca.

Leave a Reply