10 Feb

Un elixir parfumat – So Elixir Purple Yves Rocher

Un elixir parfumat – So Elixir Purple Yves Rocher

As privi acest parfum ore intregi. Sticla in care exista se potriveste perfect in palma mea. Iar culoarea sa este atat de frumoasa.

Dar nu despre cum exista un parfum vorbim astazi ci despre cum traieste el pe pielea mea. Caci degeaba existi daca nu traiesti, nu-i asa?

Asa cum v-am spus inca de la prima postare despre parfumuri imi plac esentele tari si acest parfum nu se abate de la regula.

Printr-o combinatie de tuberoza, vetiver, bergamota, patchouli si smirna, parfumul So Elixir Purple are o aroma seducatoare. Un parfum floral-lemnos pe care eu il folosesc ziua, dar este la fel de potrivit si seara.

note so elixir purple yves rocher

 

Totusi nu pot incadra acest parfum in categoria celor mai dorite de mine. Poate ca acest lucru se datoreaza si faptului ca pe pielea mea nu rezista foarte mult – problema des intalnita cu multe parfumuri.

Mentionam mai sus ca eu folosesc pe timpul zilei acest parfum – tot din acelasi motiv de rezistenta scazuta. Si tot din acelasi motiv aplic o cantitate mai mare de parfum – cred ca o sa-l consum destul de repede.

Daca vreti sa incercati acest parfum va anunt ca luna aceasta, pentru o comanda online de minim 89 lei, primiti parfumul gratuit. Gasiti aici oferta detaliata.

Ati folosit acest parfum pana acum?

Leave a Reply