27 Dec

Sarutarea fructelor de padure – ruj Parisax

Sarutarea fructelor de padure – ruj Parisax

Anul acesta sunt in tendinte rujurile in culorile fructelor de padure. Nici ca se putea un trend mai minunat. De multa vreme imi doresc un ruj apetisant si din punctul meu de vedere culorile fructelor de padure (si a vinului) sunt foarte frumoase.

Am fost foarte incantata sa gasesc la Make-up Fest anul acesta un ruj asa cum imi doream. La standul Parisax am facut cunostinta cu rujul in culoarea Mat Framboise. O culoare a zmeurei, mai mult sau mai putin intensa in functie de cantitatea aplicata, s-a imprietenit cu buzele mele.

Da, imi place la acest ruj pentru ca poate fi folosit atat pentru un aspect delicat, cat si pentru unul intens. Depinde doar de mine si de cata cantitate aplic pe buze. Asa ca este extrem de usor de asortat oricarui moment al zilei.

pariax ruj aplicare naturala

pariax ruj aplicare puternica

Desi in denumirea lui apare cuvantul “mat”, nu este un ruj perfect mat, avand suficienta hidratare cat sa nu usuce buzele asa tare cum o fac, de obicei, rujurile mate. Nu are niciun miros chiar daca mi-ar fi placut sa gasesc si o aroma de fructe de padure in el, dar este un lucru bun pentru ca parfumul poate fi iritant pentru unele persoane.

Fiind o nunata inrudita cu rosu, insa nu atat de puternica, poate fi purtata cu usurinta de persoanele care pana acum nu se impacau cu rujurile rosii. Subtonul albastru al fructelor de padure il fac usor de asortat persoanelor care au tenta galbuie a pielii. Din acest motiv si dintii par mai albi atunci cand folositi un astfel de ruj.

De Craciun am ales sa port pe buze un gloss intr-o nuanta naturala, dar de Revelion am in plan sa fac acest ruj vedeta machiajului meu.

Voi ce culoare de ruj preferati?

Sarbatori fericite!

 

4 Responses to Sarutarea fructelor de padure – ruj Parisax

  1. Arata foarte bine! ♥
    Sarbatori fericite!

  2. omg!!! cat de misto arata!!!

Leave a Reply