26 Feb

Rujul Sephora rezistent la transfer…si nu prea

Rujul Sephora rezistent la transfer…si nu prea

Cred ca ati observat ca in ultima vreme am testat mai multe rujuri rezistente la transfer. Nu stiu de ce, dar mi-am tot dorit sa gasesc produse care sa aiba si rezistenta pe langa frumusete.

Astazi vreau sa va povestesc despre un ruj pe care l-am testat acum ceva timp. Recunosc ca am stat in cumpana daca sa va povestesc sau nu despre el pentru ca este un produs care, pentru mine, nu a fost multumitor. Nici nu stiu daca fac bine sa va vorbesc si despre produsele care nu imi plac pe langa cele care care imi plac…

Ei bine rujul Sephora rezistent la transfer vroiam sa vi-l arat.

Am cumparat rujul intr-o perioada cand il tot vedeam pe buzele multor fete si toate il laudau – cat este de pigmentat, cat este de rezistent, cat este de frumos..

Da, arata foarte bine imediat dupa ce este aplicat – exact ca in fotografia de mai jos.

sephora ruj rezistent la transfer rosu

Apoi in mai putin de 1 ora dupa aplicarea lui se intampla dezastrul – pe buze raman bucatele de ruj, incepe sa se dezintegreze incetul cu incetul iar buzele nu mai au pic de hidratare. Pacat de un ruj care arata asa frumos dupa aplicare…

ruj rephora rezistent la transfer dupa 1 ora de la aplicare pe buze

Voi aveti o experienta mai placuta cu acest ruj?

 

2 Responses to Rujul Sephora rezistent la transfer…si nu prea

  1. Exact la fel mi se intampla si mie! Eu nici cu renumitul lip stain nu m-am inteles grozav, de altfel. De fapt, mai am doua rujuri Sephora si cu toate e aceeasi poveste. Nu ma deranjeaza in mod deosebit reaplicarea dar daca tot e marketat ca fiind rezistent… Nu prea sunt fana produse de make up Sephora (poate numai rimel), cele de ingrijire sunt mai interesante.

Leave a Reply