Astazi se incheie campania Trender pentru noile produse Fa Nutriskin. Am testat deo-stick si lotiune pentru corp (piele normala).

Primul impact pe care l-am avut cu produsele a fost unul pozitiv: intr-un ambalaj simpatic cu roz si miros delicios (eu prefer ca produsele mele sa miroasa frumoas decat sa nu aiba vreun miros).

Ceea ce m-a intrigat cel mai mult a fost faptul ca nu am reusit deloc sa aflu care sunt cele 7 ingrediente minunate pe care se presupune ca le contin produsele. Din acest punct de vedere nu exista nicio infomatie pe ambalaj.

 

Trecand la proprietatile produselor va pot povesti urmatoarele:

 

Deo-stick: eu intotdeauna voi alege un deodorant stick in defavoarea celorlalte pentru ca mi se pare cel mai usor de utilizat si cu ingredientele cele mai concentrate. Deo-stick-ul din noua gama Fa miroase extrem de bine. Din punct de vedere al eliminarii mirosului neplacut are nota 10+. Daca doriti si sa minimizeze cantitatea de transpiratie nu face acest lucru – veti transpira la fel de mult, insa olfactiv nu se va simti acest lucru. Atunci cand folosim un deo-antiperspirant nu inseamna ca nu mai trebuie sa transpiri deloc (pentru ca asta este si modalitatea corpului de a elimina toxinele), insa as fii vrut ca sa aiba si un efect in acest sens intr-o anumita masura.

 

Lotiune corp: are o consistenta fluida si usoara. Se absoarbe destul de usor in piele si nu lasa nicio pelicula grasa dupa folosire. Produsul promite o hidratare de 48 ore – am vrut sa testez acest aspect asa ca initial am folosit lotiunea 1 data la 48 ore si pot sa va spun ca face ceea ce spune pentru ca dupa 2 zile inca aveam pielea fina (evident ca nu la fel ca imediat dupa aplicarea ei). Mie mi-a placut.

 

Voi ati testat produse Fa? Cum v-au placut?

Leave a Reply