1 Feb

Pudra iluminatoare MAC

Pudra iluminatoare MAC

Nu stiu daca v-am povestit vreodata, insa produsul meu preferat de machiaj este iluminatorul. Am cateva produse pe care le folosesc in acest sens cu diverse culori, granulatii si texturi.

Astazi vreau sa va vorbesc despre pudra iluminatoare MAC in nuanta Silver Dusk. Aceasta este o pudra libera cu o granulatie medie (comparand cu alte produse de acest tip pe care le-am mai folosit). Este foarte intensa atunci cand este aplicata, motiv pentru care va sfatuiesc sa o folositi doar in cazul unui machiaj de ocazie – pentru folosirea de zi cu zi este un produs mult prea intens.

iridiscent powder MAC silver dusk

Fiind atat de intensa este nevoie de o cantitate foarte mica pentru un efect mare. Etapele iluminarii tenului pot fi multiple. Acest produs se foloseste ca ultima etapa pentru iluminarea zonei de deasupra pometilor. Pentru aplicare eu folosesc o pensula plata, din par natural – atunci cand iau produsul din cutie scutur pensula inainte de a-l aplica pe ten pentru a nu aplica foarte mult. Pentru un nivel crescut de luminozitate este mai bine sa aplicati straturi succesive. Datorita moderatiei cu care se foloseste produsul o sa va ajunga foarte mult timp. Asadar, daca va plac genul acesta de produse este o achizitie buna.

Efectul produsului in cadrul unui machiaj il puteti vedea in fotografia de mai jos.

efect iluminator MAC

 

Voi folositi produse de iluminare a tenului? Care este iluminatorul vostru preferat?

3 Responses to Pudra iluminatoare MAC

  1. Arata frumos pe piele acest iluminator! Mie imi place mult cel de la Makeup Forever.

  2. Acela cremos nu m-a impresionat, insa il folosesc cu drag pe cel pudra – Shine on.

Leave a Reply