22 Jul

Predam stafeta: de la 3.0 la 3.1

Predam stafeta: de la 3.0 la 3.1

Jules a tot vorbit luna aceasta despre femeia la 30 ani si cum sa nu va povestesc si eu punctul meu de vedere mai ales ca anul ce a trecut m-am aflat la aceasta varsta frumoasa. In saptamanile trecute am schimbat versiunea 3.0 pe cea 3.1 si privind in urma pot spune ca subsemnata la 30+ ani are de ce sa se bucure.

Inca de la versiunea 2.0 eram de parere ca viata “incepe” la 3.0, atunci cand inca tanara fiind te poti bucura de viata prin filtrul viziunii de femeie (cand ai depasit etapa de fetita) prin prisma exuberantei dar si a gandirii care incepe sa se maturizeze… si nu m-am inselat. Insa in suflet sunt tot un copil care se bucura de lucrurile marunte ale vietii, singura deosebire fiind ca acum stiu sa privesc anumite lucruri cu maturitate si mai multa responsabilitate atunci cand este cazul.

In ultimul an mi-am schimbat domiciliul intr-o casa asupra careia am putut sa-mi pun amprenta personala, mi-am facut curat in minte si in suflet pentru a putea primi dragostea neconditionata in viata mea ce a venit pe cai nebanuite si in continuare simt ca sunt ghidata bine si cred ca in curand voi concretiza si anumite lucruri pe care mi le doresc pe latura profesionala.

De-a lungul tuturor versiunilor, atat la 2.0 cat si la 3.0+, o singura coordonata a ramas neschimbata: pasiunea si implicarea emotionala cu care privesc viata si pe cei din jurul meu. Tot ceea ce am reusit sa fac este ca mi-am slefuit anumite principii si am invatat sa accept mai multe lucruri pe care le fac cei din jurul meu si inclusiv eu. Si asta mi-a adus mai multa implinire si fericire caci asta cautam toti: sa fim fericiti iremediabil, iar acest lucru vine doar din acceptare si maturitate. Si cam de la femeia 3.0 pornesc toate acestea…cel putin pentru mine.

Asa ca tot ce pot sa va spun este sa invatati sa-i acceptati pe cei din jurul vostru si pe voi pentru ca fericirea vine in multe forme. Nu va refuzati nimic pe baza “gurii lumii”, faceti tot posibilul sa va atingeti steaua indiferent ce reprezinta acest lucru pentru voi si inconjurati-va de oameni adevarati, care va motiveaza si va sprijina.

Si daca ar fi sa va fac o marturisire de suflet, ceea ce inca imi doresc dar inca mai am putin de asteptat este sa reflect in viata mea femeia din imaginea de mai jos: mamica fashion, puternica si feminina, implinita si fericita.

Pana data viitoare…

4 Responses to Predam stafeta: de la 3.0 la 3.1

  1. Wow!
    Nu stiam ca ai 31 de ani! Nu pari deloc ! :))
    Mult succes in tot ceea ce faci si sper sa ti se indeplineasca toate dorintele!

  2. Buna Mire, unul din cele mai frumoase articole pe care le-am citit in ultima vreme, clar, sincer, profund, scurt, pozitiv, pur si simplu perfect

Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply