26 Nov

Noi iubiri cosmetice: uleiul-ser regenerant Sephora

Noi iubiri cosmetice: uleiul-ser regenerant Sephora

Nu am avut niciodata un ten cu perfect, dar nici unul cu mari probleme. Cu un ten mixt, dar lipsit de zone uscate, nu am resimtit probleme de uscaciune ale tenului.

Dar odata cu trecerea anilor tenul se schimba si chiar si un “ten bun” are nevoie de ingrijire mai intensa. Spre exemplu, tenul meu simte nevoia din ce in ce mai mult de produse care sa hidrateze in profunzime si sa ofere o elasticitate mai mare pielii.

Noua mea iubire in materie de produse de ingrijire este serul regenerant Sephora.

L-am descoperit printr-o simpla intamplare cand l-am primit cadou de la Stella acum cateva luni. Era primul meu astfel de produs.

Asa cum se prezinta, uleiul-ser Sephora este super-regenerant pentru tenul meu.

Este un ser anti-aging destinat sa hraneasca, sa repare si sa regenereze tenul ceea ce si face din punctul meu de vedere. Eu il folosesc in fiecare seara – aplic cu pompita speciala 6 picaturi de produse in podul palmei si apoi distribui produsul pe fata si gat. Cand ma trezesc dimineata am tenul intins si suplu. Si nu doar eu am observat efectele sale benefice: iubitul meu mi-a spus ca am tenul foarte fin cand il folosesc – deja a inceput sa il recunoasca.

sephora ser super-regenerant pipeta

Am ales sa il aplic doar seara pentru ca este un produs intensiv. Il puteti folosi si pe parcursul zilei in combinatie cu crema de fata uzuala (eu nu am incercat aceasta varianta).

In termeni statistici, peste 80% dintre femeile care l-au testat au observat imbunatatiri ale tenului la nivel de suplete, finete la atingere, imbunatatirea calitatii pielii.

Este un produs cu adevarat concentrat ajutand la regenerarea colagenului din piele. Din punctul meu de vedere este un tratament cosmetic si nu doar un simplu produs.

Ce mai – il iubesc!

Ingredientele sale sunt urmatoarele:

sephora super regeneratin oil-serum ingrediente

Ati testat vreuna acest produs? Cum vi s-a parut?

 

2 Responses to Noi iubiri cosmetice: uleiul-ser regenerant Sephora

  1. Offf ma faci sa vreau sa merg la Sephora :))

Leave a Reply