12 Mar

Nimicuri cosmetice pe care ti le cumperi singura

Nimicuri cosmetice pe care ti le cumperi singura

Ce faceti doamnelor? Sper ca mai bine decat mine pentru ca eu am contactat o viroza tare urata dupa care abia imi revin – motiv pentru care nu am mai scris de cateva zile bune..

Dar, trecand peste vaicareala mea, sper ca ati primit cadouri frumoase de martisor si ziua femeii. Totusi, ati observat ca sunt anumite produse cu care nimeni nu se gandeste sa va cadoriseasca dar sunt atat de necesare? Astazi va povestesc despre 3 astfel de produse – pila pentru unghii, uleiul pentru cuticule si creionul pentru exfolierea buzelor.

Dupa cum observati toate produsele alese sunt Melkior – cred ca este pentru prima data cand le incerc produsele.

Sa le luam pe rand…

O pila pentru unghii cred ca are orice femeie – eu am chiar mai multe. Pentru mine este important ca aceasta ustensila sa fie suficient de abraziva incat sa pileasca unghiile rapid, dar si delicata in acelasi timp ca finish-ul sa fie unul fin si sa nu distruga suprafata unghiei. Ei bine aceasta pila indeplineste conditiile. In plus, pentru ca este fabricata dintr-o hartie tare si are colturile rotunjite este foarte buna de luat in bagajul de mana in avion (eu am trecut cu brio de control).Merita fabulosul pret de 6,9 lei.

melkior pila unghii

Si ce le mai trebuie unghiilor? Ulei pentru cuticule! Mie mi se pare un produse de mare ajutor. In marea majoritate a timpului eu nu imi mai tai cuticulele ceea ce imi usureaza mult viata – nu te mai tai, nu mai pierzi timp etc. Este al 2lea ulei pentru cuticule din trusa mea. Cu o combinatie de 3 uleiuri (jojoba, migdale si lamaie) hidrateaza cuticulele si ce imi place foarte mult este parfumul de lamaie pe care il lasa in urma. Imi vine sa imi miros unghiile non-stop hahaha…. Cred ca o sa imi ajunge multe multe luni asa ca pretul de 24,90 lei nu mi se pare mare.

melkior ulei cuticule

Si am mai incercat ceva pentru prima data – creion pentru exfolierea buzelor. Am incercat sa il folosesc si are niste particule fine de exfoliere intr-o baza hidratanta. Buzele mi-au ramas moi, dar eu cred ca este un produs de intretinere si nu de tratare neaparat. Adica daca aveti niste cojite mari pe buze nu stiu cat de mult o sa va ajute. Il gasiti la pretul de 31 lei.

Apropos, pana la sfaritul lunii martie, melkior.ro are transport gratuit! Fuguta la cumparaturi 🙂

 

Leave a Reply