20 May

Miresme fructate de la Enliven

Miresme fructate de la Enliven

Nu stiu cum sunteti voi, insa mie imi plac produsele de ingrijire cu miros placut – de fructe sau lemnos. Si mai ales acum cand incepe sa iasa soarele din ce in ce mai des, produsele parfumate ma duc cu gandul din ce in ce mai mult la vara.

In timp ce fac un dus rapid sau o baie mai lunga imi place sa plec cu gandul departe pentru a ma deconecta de stress-ul zilnic. Iar produsele parfumate pentru ingrijire ma ajuta sa fac acest lucru – un fel de aromaterapie.

Cu miresme de fructe de padure si exotice si-au facut loc pe raftul din baia mea produsele Enliven. Comercializate prin farmaciile Centrofarm, ele aduc prospetime parului si corpului la preturi prietenoase.

Eu am testat samponul cu zmeura si mar (10,80 lei), balsamul cu mango si fructul pasiunii (10,80 lei), gel pentru dus si sapun lichid (11,54 lei) si toate sunt delicioase.

Nu sunt produse pretentioase fiind destinate uzului zilnic pentru o persoana fara par/piele cu probleme specifice. Asa ca daca nu aveti nevoie de vreun produs special, produsele Enliven va invita sa le testati.

Veti mai gasi sub acest brand si alte produse precum spuma si fixativ pentru par, gel pentru par, sapun lichid antibacterian si solutie dezinfectatnta pentru maine, gama destinata barbatilor.

Pana acum ati incercat vreun produs din aceasta gama?

 

Leave a Reply