12 Feb

Max Factor Colour Elixir – un ruj stilou usor de folosit

Max Factor Colour Elixir – un ruj stilou usor de folosit

Eu nu obisnuiesc sa port rujuri in geanta. De obicei pentru ca nu am timp in deplasare sa am grija sa imi retusez rujul. Imi aplic rujul acasa si cand mi se sterge il inlocuiesc cu un balsam pentru buze.

Dar in ultima vreme am inceput sa folosesc un ruj tip stilou – Colour Elixir de la Max Factor. Imi place pentru ca este usor de folosit si mai precis decat un ruj normal. Pigmentatia lui este mai mica sau mai mare in functie de culoare si este usor de aplicat asemenea unui balsam pentru buze. Nu usuca buzele iar atunci cand incepe sa se stearga pe buze ramane o nuanta asemenea unui lip stain.

Pentru nuantele mai inchise va recomand sa folositi si un contur pentru buze ca sa nu migreze, pentru culorile naturale nefiind neaparat necesar.

Eu acum astept sa vad cum o sa ma descurc si cu ascutirea cand o sa consum varful produsului – daca ati trecut deja prin aceasta experienta va rog sa imi spuneti care este cea mai buna solutie.

Eu detin 3 nuante si imi plac toate. In ultima vreme am folosit mai mult nuanta Designer Blossom.

Va las mai jos fotografiile – in ordinea nuantelor: Subtle Coral, Designer Blossom, Passionate Red.

max factor colour elixir ruj stilou

Cand ma uit la aceste fotografii nu pot sa nu remarc cat de delicios arata pe buze nuanta Passionate Red. In realitate este chiar putin mai sidefata si abia astept sa am ocazia sa o port din nou.

Voua va place genul acesta de produs?

 

2 Responses to Max Factor Colour Elixir – un ruj stilou usor de folosit

  1. Primul si ultimul sunt preferatele mele. Chiar m-ai facut curioasa 😀

Leave a Reply