31 Jul

Lotiunea micelara L’Oreal Sublime Soft

Lotiunea micelara L’Oreal Sublime Soft

Tin minte si acum cand mi-am cumparat prima mea lotiune micelara de la Bioderma pe vremea cand aceasta inventie nu se afla in portofoliul multor companii de cosmetice. Prima data cand am aflat despre lotiunea micelara a fost atunci cand urmaream un videoclip al Lisei Eldridge. Inca de la prima ultilizare a fost dragoste la prima “vedere” asa ca inca se afla in kit-ul meu de produse preferate.

Intre timp am mai folosit destule lotiuni micelare care mi-au placut mai mult sau mai putin.

Astazi vreau sa va povestesc despre lotiunea micelara L’Oreal Sublime Soft.

Pentru mine o apa micelara trebuie sa indeplineasca cateva conditii clare: sa nu contina alcool, sa ma ajute la indepartarea eficienta a ultimelor urme de machiaj si sa nu lase tenul lipicios.

In linii mari aceasta lotiune micelara indeplineste aceste conditii. Este un produs ce se adreseaza tenului sensibil asa ca actioneaza foarte delicat in indepartarea murdariei.

Pentru ca nu ma machiez mult si des lotiunea micelara este principalul produs de demachiere pe care-l folosesc.

Am folosit produsul de la curatarea tenului nemachiat (situatie careia i-a facut fata cu succes) pana la indepartarea unui machiaj puternic (aici nu au mai mers lucrurile asa usor si a trebuit sa insist mai mult).

Dar lucrul care-mi place cel mai putin la acest produs este ambalajul. Pentru ca nu are un varf ascutit prin care sa iasa lotiunea ci aceasta suprafata plata (vezi foto) este foarte usor sa pui prea mult produs pe discheta demachianta si astfel sa irosesti din produs. Trebuie sa am grija cand il folosesc daca nu vreau sa-l vars.

Totusi, este un produs bun mai ales ca este si destul de accesibil ca pret – aproximativ 23 lei pentru 200 ml produs.

Va las mai jos si cu ingredientele.

Voi folositi o lotiune micelara in rutina voastra zilnica? Care este lotiunea micelara pe care o preferati?

2 Responses to Lotiunea micelara L’Oreal Sublime Soft

  1. N-am folosit aceasta lotiune.Eu folosesc lotiunea de la Bioderma (aceea verde) si imi place foarte mult.

Leave a Reply