9 Apr

Insula Sf. Marguerita – cea mai frumoasa locatie de langa Cannes

Insula Sf. Marguerita – cea mai frumoasa locatie de langa Cannes

Una dintre dorintele mele a fost sa vizitez Insula Sf Marguerita de langa Cannes.

Imi plac mult plimbarile cu barca si peisajele frumoase asa ca nu puteam sa ratez oportunitatea.

Pentru a ajunge pe insula trebuie sa mergeti in portul din Cannes de unde cumparati biletul pentru a ajunge pe insula (14 euro). Eu am plecat cu vaporasul din Cannes pe la ora 14:30 dar probabil ca sunt plecari si mai devreme. Ultimul drum inapoi era in jur de 17:30 daca tin bine minte.

barca, insula sf marguerita, cannes

As fi putut sa stau aici si sa uit de mine multe ore. Apa este atat de cristalina si peisajul superb. Neaparat de mers intr-o zi insorita pentru un peisaj superb.

Ce mi-a placut mult a fost ca am hranit pescarusii. M-as asezat pe ponton si am stat acolo sa mananc pranzul – niciun restaurant nu-mi putea oferi o experienta mai placuta.

insula marguerita, cannes

ponton, insula, marguerita, cannes

Pe insula puteti admira atat apa cat si sa mergeti spre interiorul insulei sa vedeti vegetatia care este foarte frumoasa. Exista chiar si niste mese unde puteti face un picnic.

insula marguerita, cannes

Gasiti aproape de locul unde acosteaza vaporasul care va aduce pe insula Musee de la Mer de unde aveti o panorama foarte frumoasa.

insula marguerita, musee de la mer, cannes

Eu am apucat sa vad doar o parte din insula timp de 2 ore, dar daca vreti sa o vedeti pe toata va recomand mai mult timp, poate chiar toata ziua.

Am vazut aici si un restaurant dar nimeni nu manca acolo – probabil si pentru ca oamenii aici vin mai mult pentru peisaj.

Va las, ca de obicei, si cu un video pentru experienta senzoriala.

Va astept si pe facebook pentru alte povesti.

Leave a Reply