24 Feb

Ingrijirea parului cu Luxe Oil de la Wella Professionals

Ingrijirea parului cu Luxe Oil de la Wella Professionals

Nu-i asa ca va place sa aveti parul hidratat, stralucitor, sanatos, placut la atingere? Ei bineinteles ca da – nici nu ma asteptam la alt raspuns.

Ca si femeie probabil ca va preocupa atat aspectul cat si sanatatea parului. Daca aveti parul ondulat ca mine si il mai si vopsiti stiti ca cel mai mult are nevoie de hidratare, care trebuie supavegheata indeaproape.

Cautam de ceva timp un produs care sa ma ajute in acest sens si iata ca l-am gasit – in dulapul meu. Nici nu stiu cum de nu m-am atins de el luni bune. Dar sa vorbim despre produs…

Despre Luxe Oil de la Wella Professionals tot incerc eu sa va spun aici. Cu un mix de uleiuri (argan, migdale, jojoba) ofera parului meu exact de ceea ce are nevoie – hidratare, stralucire, flexibilitate.

In cazul in care va ganditi ca un ulei o sa va incarce parul eu zic sa nu va faceti astfel de probleme. Imediat ce aplic produsul acesta “dispare” in par, este absorbit imediat si parul devine flexibil si mai ascultator (daca aveti fire rebele).

Produsul poate fi aplicat atat pe parul umed cat si pe parul uscat. In general, eu il aplic dupa ce imi spal parul: dupa ce am absorbit excesul de apa din par cu un prosop, impart parul in 6 suvite egale si aplic cate o picatura de ulei pe fiecare suvita. Aplicarea o fac doar pe lungimea firului de par si insist pe varfuri (care sunt mai uscate). Nu aplic pe radacina. Distribui uleiul cu degetele, rasfirand tot parul.

dozare luxe oil wella professionals

 

Si mai mult – este un produs economic. Il folosesc de cateva luni bune si la viteza cu care il consum cred ca va dura mai mult de 6 luni sa il consum. Asa ca cei 100 ml de produs nu sunt chiar atat de putini. Ce mai, imi place! Plus ca miroase foarte frumos. La cat de bun mi se pare acest produs ma bate gandul sa incerc si samponul – poate se produce minunea sa gasesc unul care imi place.

Voi folositi un ulei pentru ingrijirea parului?

Leave a Reply