10 Aug

Ingrijirea parului blond

Ingrijirea parului blond

Ma vopsesc blonda de cand aveam vreo 17 ani. Mi-am mai schimbat culoarea parului, dar intotdeauna am revenit la blond.

Din experienta mea, blondul este o culoare nu foate usor de intretinut – se matuieste mai repede, daca alegi vreun produs nepotrivit pentru vopsit ai toate sansele sa iti arzi parul (datorita oxidantului puternic), iar o culoare mai speciala este destul de greu de mentinut fara un ajutor profesional. Acestea sunt si motivele pentru care eu ma vopsesc doar la salon sub atenta supraveghere a unui specialist pentru a obtine cele mai bune rezultate. De asemenea am cam renuntat la produsele de ingrijire mass-market si pe cat posibil le folosesc pe cele specializate chiar daca sunt putin mai scumpe.

Ultima data am inceput sa folosesc produsele Keune pentru un par blond vopsit in nuante calde.

Am gasit produsele (sampon si balsam) la un pret convenabil pe site-ul produsecosmetice.ro – 46 lei/buc.

Daca nu va plac produsele “parfumate” atunci cu siguranta produsele Keune Care Line vor fi pe gustul vostru din acest punct de vedere pentru ca au un miros neutru si un nivel mic de parfum.

keune care line par blond

Textura samponului este destul de fluida – fata de alte sampoane pe care le-am mai folosit are o vascozitate foarte mica sa ca “aluneca” usor din palma daca nu ai grija cand il folosesti. Puterea lui de curatare a parului este medie si nu am fost foarte impresionata. Face putin spuma.

De cealalta parte, balsamul este foarte vascos, descurca parul repede si il lasa moale. Il prefer samponului cu siguranta.

Daca va tenteaza sa incercati produsele Keune acum este momentul – cei de la produsecosmetice.ro au o promotie frumoasa: pentru produse Keune achizitionate de minim 100 lei primiti o oja Pronails.

keune promotie produsecosmetice.ro

Leave a Reply