21 Apr

Hidratarea intensa a tenului la Apiestetic

Hidratarea intensa a tenului la Apiestetic

De multa vreme ma tin sa imi fac programare la un salon de infrumusetare pentru un tratament cosmetic. Recunosc ca nu am mai facut de multa vreme o curatare profunda a tenului si exista o nevoie acuta de asa ceva. Dar cum sunt destul de pretentioasa am tot amanat acest lucru. La ultimul tratament cosmetic pe care l-am facut, dupa extractia cu pricina am ramas cu un ten rosu, plin de o crema unsuroasa si dupa 1-2 zile mi se exfolia o pelicula de piele…trist. Aveam nevoie de cateva recomandari bune inainte sa ma las pe mana altei cosmeticiene.

Insa de mai multe luni am tot citit despre un salon care mi-a atras atentia – Apiestetic. Daca va mai aduceti aminte era pe lista mea de dorinte de Craciun. Asadar iata-ma vinerea trecuta in pragul salonului.

Cel mai mult imi doream ca partea de curatare/extractie a tratamentului sa fie facuta cu cat mai putine traume si sa ma scape de cat mai multe pucte negre si alte asemenea.

Tratamentul complet pe care l-am facut a fost un tratemnt de hidratare Dr. Nobis cu produse Revita Cinara. Paula, cosmeticiana care s-a ocupat de tratamentul meu, a ales aceasta gama pentru ca este destinata tenului imbacsit, gras (exces de sebum), cu pori deschisi si cu impuritati (asa cum era al meu).

Etapele tratamentului s-au desfasurat astfel: demachiere si tonifiere, aplicarea unei masti exfoliante cu care am stat sub vapofor timp de 20 minute, curatare cu extractie, fiola Cinara Revita cu ionizare, masaj facial cu miere de rapita, masca de hidratare, masaj facial, crema hidratanta. Nu incape indoiala ca partea mea preferata din tot tratamentul a fost masajul facial de care nu ma mai saturam.

La sfarsit am avut supriza placuta sa am foarte putine zone rosii pe fata (doar acolo unde am avut niste puncte mai nastrusnice) – deci o extractie facuta asa cum trebuie. La 1 zi distranta tenul meu nu mai avea nicio urma, era hidratat, elastic si nu mi s-a expoliat. Totusi, in materie de curatat tenul prin extractie, dupa ce mi-am analizat tenul a doua zi cred ca as fi preferat sa se insiste mai mult pentru ca mai aveam ceva puncte negre pe fata.

Drept urmare, experienta la Apiestetic a fost o experienta pozitiva si cred ca voi reveni. Desi am grija in mod constant de tenul meu, acasa nu pot efectua anumite proceduri care sunt cuprinse intr-un tratament facut intr-un salon de cosmetica – de exemplu hidratarea in profunzime a tenului, nu doar in partea superioara a pielii asa cum se intampla prin aplicarea unei creme. De asemenea eu nu recomand sa faceti acasa curatarea prin extractie – o efectuare defectuoasa a acestei etape va poate lasa cu urme pe ten care dispar greu.

Un lucru ce nu a fost nemaipomenit a fost faptul ca in acelasi salon sunt 3 paturi de tratament. Desi sunt despartite de paravane, faptul ca lumea se tot vantura prin camera in care tu incerci sa te relaxezi nu e prea placut.

Din punct de vedere a frecventiei tratamentelor cosmetice, ca sa va pastrati tenul in parametri cat mai buni este necesara o curatare lunara si, daca este posibil, si un alt tratament de hidratare/anti-age etc (in functie de necesitatile pielii voastre). In cazul in care aveti un ten cu probleme (de exemplu acneic) nu se recomanda masajul facial in timpul tratamentului pentru ca acesta va poate agrava problema.

Trebuie sa va mai spun ca tratamentul are la baza produse apicole in stare pura, iar daca sunteti alergice la astfel de produse nu este recomandat sa-l faceti. In cazul in care doriti sa mergeti la Apiestetic au o gama variata de tratamente potrivite pentru orice tip de ten. Tratamentul pe care l-am facut eu este cel mai complex si costa 180 lei.

Voi ce tratamente cosmetice pentru ten va faceti si cat de des? Ati fost vreodata la Apiestetic?

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] fost oferita de Tamina Pfeiffer din partea salonului Apiestetic. Asa cum va mai povesteam si eu in articolul despre prima mea vizita la acest salon, este foarte important sa aveti grija de tenul vostru si […]

Leave a Reply