22 Apr

Gerovital plant – crema hidratanta

Incep sa am o colectie impresionanta de creme pentru fata. Din punctul meu de vedere pentru a considera o crema de zi buna trebuie sa indeplineasca un minim de conditii rezonabile: sa nu creeze o reactie alergica, sa hidrateze si sa elasticizeze pielea, sa se absoarba rapid si sa fie un produs usor astfel incat sa nu incarce fata.

Din punctul meu de vedere crema hidratanta (pentru zi) de la Gerovital plant intruneste toate aceste conditii. Dupa aplicarea ei pielea mea devine foarte tonica si elastica. Am remarcat si faptul ca este nevoie de o cantitate mica de produs per utilizare si ca se intinde foarte bine. Imi place sa o folosesc.
Insa am observat ca produsul nu are niciun factor de protectie solara. Asta nu este deloc bine. Sunt o multime de persoane care folosesc doar produse de ingrijire si nu aplica ulterior si un fond de ten. Consider ca o persoana care ar fii extrem de preocupata de efectul nociv al soarelui si care ar folosi numai produse de ingrijire nu si-ar achizitiona acest produs. Daca nu ma insel niciun produs din aceasta gama nu are factor de protectie.
Va deranjeaza faptul ca nu are SPF?

2 Responses to Gerovital plant – crema hidratanta

  1. Pe mine ma deranjeaza putin. Am pielea predispusa la aparitia pistruilor si prefer sa folosesc mereu produse cu FPS. Momentan contez pe fondul de ten, dar as vrea si o crema cu FPS pentru ca sunt zile cand nu ma machiez, dar fara crema n stau.

  2. A, am citit motivul invocat de Farmec pentru lipsa FPS, insa sincer cremele nu sunt bio, au cateva chestii sintetice si, unde incap alea, mergeau si niste filtre solare, chiar daca sunt sincetice.

Leave a Reply