Dupa cum stiti Complex Apicol Veceslav Harnaj este un producator de cosmetice romanesti naturale (pe langa altele). Acum ceva vreme au scos pe piata si gama de geluri de dus formata din 4 geluri de dus aferente gamelor Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral.

Apidermin lupta impotriva imbatranirii prin ingredietele sale principale: laptisor de matca si ulei de nuci de macadamia .

Apidermaliv doreste sa ne rasfete piele prinr-o combinatie de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca.

Floramin hidrateaza pielea in profunzime cu ajutorul extractului de portocale, uleiului de migdale dulci si miere.

Floral are proprietati antibacteriene si antimicotice rezultate din combinatia de propolis cu uleiul de samburi de struguri si extractul de portocale.

Cele 4 geluri de dus, intr-un ambalaj rustic de cate 250 ml, nu contin coloranti si conservanti si se gasesc cu preturi cuprinse intre 12 si 13 lei.

Eu am avut ocazia sa testez Floramin si Floral.

Floramin a fost asteptat cu emotie in baia mea deoarece de ceva vreme ma confrunt cu o piele uscata. Ma gandeam ca un gel de dus hidratant ar fi perfect pentru pielea mea deshidratata si cu lipsa de elasticitate..

Din pacate acest gel de dus nu mi s-a parut foarte hidratant (comparativ cu alte produse pe care le-am incercat). Are un miros usor dulceag, dar putin greoi. Nu face foarte multa spuma si are culoarea mierii cu o textura tulbure (nu este un gel de dus transparent, clar, luminos).
Floral m-a tentat prin denumire pentru ca asteptam un gel de dus care sa miroasa frumos – mai ales ca am inceput sa-l folosesc vara cand imi plac aromele florale si fructate.
Din pacate mirosul era mai mult de propolis decat portocale (asa cum ma asteptam eu, extractul de portocale fiind unul dintre ingrediente), un miros greoi. Ca si Floramin, nu face foarte multa spuma si are culoarea mierii cu o textura tulbure (nu este un gel de dus transparent, clar, luminos).
Ambele geluri de dus curata piele, insa eu astept ceva mai mult de la un gel de dus – sa-mi rasfete piele. Asadar probabil ca nu vor mai ajunge in curand pe raftul din baia mea.
Voua ce geluri de dus va plac? Le-ati testat pe acestea?

Leave a Reply