10 Apr

Eze: gradina exotica si fabrica de parfumuri in Sudul Frantei

Eze: gradina exotica si fabrica de parfumuri in Sudul Frantei

Mi-am dorit sa ajung in Eze pentru 2 lucruri: sa vad gradina exotica si sa vad magazinele de parfumuri.

Prima plimbare dupa ce am coborat din autobuz a fost pe strazile inguste spre gradina exotica. Imi propusesem sa iau pranzul la inaltime insotit de o panorama minunata.

La gradina exotica se ajunge in maxim 15 minute dupa ce cobori din autobuz. Costa 6 euro sa o vizitezi si poti sta aici cat iti doresti. Gradina nu este foarte mare insa, chiar si in perioada care nu are multi turisti, era foarte vizitata.

gradina exotica, eze

Am filmat putin si panorama de sus din gradina.

 

Dupa ce cobori din gradina (sau inainte) poti sa mergi pe stradute cat iti doresti. Recunosc ca eu nu am avut atat de mult timp sa iau chiar toata locatia la pas.

Dupa ce am iesit din gradina exotica am fost curioasa de magazinele de parfumuri. Ce m-a bucurat foarte tare a fost ca am putut vizita gratuit fabrica de parfumuri Fragonard. Evident ca este si un truct de marketing pentru ca am plecat de acolo cu un parfum care miroase a trandafiri. O sa observati ca aici parfumurile locale sunt mult mai convenabile la pret decat cele cumparate de la brandurile consacrate – o apa de parfum de 30 ml a costat 39 euro.

fragonard

Leave a Reply