Acum aproximativ 2 saptamani am pasit pentru prima data intr-un centru Silhouette in cadrul unui eveniment.
Centrele Silhouette au ca si concept slabirea si infrumusetarea trupului. Se gasesc 3 centre in Bucuresti (Unirii, Dorobanti, Romana) si cate un centru in Iasi si Constanta.
La eveniment au fost prezentate 3 aparate pentru slabit si remodelare: TechniSPA, Oxilife Plus si Cellu M6. Fiecare dintre aparate trateaza probleme cu celulita si tonifierea pielii (in functie de nevoile fiecarei persoane). Mai multe detalii despre fiecare precum si despre alte tratamente pe care le gasiti in centrele Silhouette puteti citi pe site-ul oficial in categoria “Frumoasa in centru”.
Cum ne alegem tratamentul potrivit?
Eu una nu am mai facut vreodata un tratament corporal asa ca habar nu aveam ce mi s-ar potrivi. Sa citesc despre fiecare imi sunau toate bine asa ca ar fii fost o decizie dificila daca ar fii trebuit sa aleg singura un tratament. Insa in centrele Silhouette inainte de orice tratament beneficiezi de o evaluare si o recomandare din partea mediucului in functie de ceea ce iti doresti si ai nevoie.
Asa mi s-a intamplat si mie: inainte de efectuarea oricarui tratament am trecut mai intai prin tratamentul doctorei care mi-a adresat un set de intrebari si mi-a evaluat cu ajutorul unui aparat greutate, procent de apa si grasime, gradul celulitei. Nu stau rau dar nici excelent…Ca sa fiu perfecta ar mai trebui sa slabesc cam 2,4 kg…imposibil avand in vedere cate dulciuri mananc 😛 Evaluarea dureaza aproximativ 30 minute.
Tratamentul TechniSPA
In alta zi am facut un tratament de lipo-dermo-aspiratie cu aparatul TechniSPA. Acest tratament actioneaza in 3 directii: slabire, tratament anti-celulitic si tonifiere. Se bazeaza pe o combinatie intre un tratament mecanic de aspiratie pentru distrugerea fibrozitatilor (celulita), o stimulare a circulatiei pentru eliminarea toxinelor si tonifiere si curent galvanic impreuna cu un gel specific Guinot pentru distrugerea depozitelor adipoase. Gelul cu care se lucreaza actioneaza 24 ore de la aplicarea tratamentului. De asemenea nu se recomanda sa faceti dus decat dupa cateva ore de la efectuarea procedurii.
Tratamenul dureaza 45 minute. Este durata maxima recomandata. De asemenea nu se recomanda ca tratamentul sa fie efectuat mai des de 1 data la 2-3 zile.
Aveti mai jos un video pentru a vedea cum functioneaza:
Doare?
Aceasta este una dintre intrebarile pe care le-am auzit vis-a-vis de tratamentele corporale. Nu, acest tratament nu doare. Puterea aspiratiei este reglata de catre persoana din centru care va face tratamentul in functie de zona pe care se lucreaza si de sensibilitatea fiecarei persoane. O putere mai mare nu inseamna ca veti avea rezultate mai bune si/sau mai rapide. Efectul este acelsi indiferent de puterea la care este setat aparatul. In plus, mi s-a explicat ca un tratament dureros nu are efect deoarece corpul se “autoconserva” impotriva durerii si tratamentul nu mai functioneaza. Asa ca orice tip de tratament alegeti sa faceti acesta nu trebuie sa doara.
Rezultate
Evident ca dupa un singur tratament nu va pot vorbi despre niste rezultate extraordinare. Insa am putut observa ca pielea mea era mai fina si mai tonifiata. Poate chiar nu este un mit faptul ca aceste tratamente chiar functioneaza 🙂 Pentru a ajunge la rezultatele dorite in prima faza trebuie facute 2-3 tratamente pe saptamana, iar apoi 1 tratament la 1-2 saptamani pentru intretinere.
As mai dori sa precizez ca in momentul de fata exista in centrele Silhouette o oferta foarte interesanta: slabesti gratuit primele 2 kg.
Mai jos aveti si o selectie pentru pachetele pentru slabit.
Si acum as fii tare curioasa daca ati facut vreodata un tratament corporal, poate chiar la un centru Silhouette – as vrea sa aflu si experientele voastre.

Leave a Reply