17 Nov

Eu mi-am diagnosticat tenul. Tu ce mai astepti?

Eu mi-am diagnosticat tenul. Tu ce mai astepti?

Incepand din acest week-end L’Oreal Paris va invita sa va diagnosticati tenul printr-o sedinta gratuita de dermoanaliza.

Ieri am fost in Sun Plaza pentru ca eu nu puteam rata o asa intalnire importanta. Iv – asa cum alintau consultantele L’Oreal analizatorul facial – iti face un diagnotic rapid al tenului referitor la riduri, petele pigmentare, hidratare si pori.

Sunt sigura ca fiecare dintre noi facem tot ce putem mai bine pentru tenul nostru, insa nu stim cu adevarat cat de bine facem ceea ce facem fara o analiza detaliata a tenului. Astfel, analizatorul facial va ajuta sa aflati cum sta tenul vostru.

Cum functioneaza?

Sedinta dureaza 10-15 minute. Capul se sprijina cu barbia si fruntea de aparat si cu ochii inchisi se fac 2 fotografii: una cu lumina naturala si cea cu lumina UV.

Cu ajutorul celor 2 fotografii se pot observa comparativ ceea ce se vede cu ochiul liber si ceea ce se afla in profunzimea tenului.

Fotografiile mele sunt cele de mai jos. Culoarea albastra indica nivelul de hidratare (cu cat este mai inchisa cu atat este mai insetat tenul), iar punctele inchise la culoare indica petele de pigmentare (care pot fi vizibile sau nu cu ochiul liber).

dermoanaliza ten

rezultate dermoanaliza

Asa cum ma asteptam am o piele sensibila la soare si trebuie sa folosesc creme cu protectie UV mare, la gradul de hidratare nu stau rau, iar in privinta ridurilor inca sunt o tinerica. Ceea ce mi-a placut este ca aparatul iti poate spune si varsta tenului tau care poate fi mai mare sau mai mica decat varsta biologica. La mine a picat fix pe fix, dar imi doresc sa fac si mai multe pentru tenul meu pentru a arata bine pentru un timp cat mai indelungat.

La sfarsit ti se face si o prezentare a produselor de ingrijire L’Oreal si recomandari specifice pentru tenul tau.

produse loreal ten mixt/gras

Testul il poate face orice persoana – eu mi-am pus si iubitul la test pentru o distractie de moment. Dar se pare ca dermonaliza a avut efect asupra lui in sensul ca aseara mi-a cerut pentru prima data sa-i iau o crema antiage si l-am dat cu serul meu pe care il folosesc seara pe ten.

Daca va doriti si voi sa va faceti diagnosticarea tenului va invit sa profitati de dermoanaliza gratuita a tenului la standurile L’Oreal. Mai aveti 2 week-end-uri:

Centrul comercial Afi Palace Cotroceni- in fata hipermarketului Auchan

Vineri, 21 noiembrie – 14:00-20:00

Sambata, 22 noiembrie – 11:00-20:00

Duminica, 23 noiembrie – 11:00-20:00

Centrul comercial Baneasa Shopping City – in fata magazinului Mango

Vineri, 28 noiembrie – 14:00-20:00

Sambata, 29 noiembrie – 11:00-20:00

Duminica, 30 noiembrie – 11:00-20:00

Sunt sigura ca va puteti rupe 15 minute din timp sa va opriti la standul L’Oreal. Un gest mic va poate aduce informatii importante si veti sti ce trebuie sa faceti pentru tenul vostru. Va recomand sa mergeti deoarece consultantele stiu sa va indrume corect.

Daca ajungeti sa imi spuneti cum vi s-a parut.

2 Responses to Eu mi-am diagnosticat tenul. Tu ce mai astepti?

  1. Interesant. Daca eram in Bucuresti cu siguranta nu ratam ocazia de a vedea in ce stare este tenul meu. Sunt sigura ca imi era de folos, dar sper alta data sa se mai faca acest tip de diagnosticare gratuita.
    http://www.bysunshine.com

Leave a Reply