19 Oct

Esential: sapunul cosmetic pentru curatat fata

Esential: sapunul cosmetic pentru curatat fata

Fiecare ten perfect incepe cu gestul estential: curatarea. Fara o curatare corespunzatoare tenul va avea de suferit iar acest lucru se reflecta in aspectul sau.
Din acest motiv este foarte foarte important (subliniez) sa nu va culcati niciodata fara sa va demachiati. Nu mai reiau efectele nocive ale unui machiaj neindepartat, insa vreau sa le reamintesc si celor care nu se machiaza ca lipsa fardurilor nu exclude curatarea tenului.
Fiecare fir de praf din atmosfera se aseaza pe tenul nostru si, in timp, astupa porii ceea ce creeaza punctele negre.
Insa curatarea tenului nu trebuie sa se faca doar seara ci si dimineata. Pe timpul noptii tenul se umple de sebum si acesta trebuie curatat altfel, pe langa punctele negre, pe ten pot aparea si acele puncte albe (de grasime).

Alegerea mea pentru curatarea tenului este sapunul lichid cosmetic sau gelul pentru curatare.

In momentul de fata eu folosesc sapunul lichid de la Eucerin.

Este un sapun delicat (asa cum trebuie ales orice produs de curatare) care indeparteaza impuritatile. Eu il aplic pe fata umeda cu miscari circulare in fiecare dimineata si seara dupa demachiere. Daca aveti machiaj pe fata va recomand curatarea lui in prealabil cu un demachiant si apoi curatarea finala cu acest produs. Pompita cu care este dotat recipientul il face foarte usor de folsit.

Daca vreti sa incercati si voi produsul il puteti achizitiona de pe iherb.com pe care acum il gasiti la reducere cu 6,63 usd.
Nu uitati ca puteti sa economisiti pana la 10 usd (daca sunteti la prima comanda) folsind la finalizare comenzii codul BEW962

Leave a Reply