2 Apr

Castiga batalia cu transpiratia!

Castiga batalia cu transpiratia!

Mult timp am preferat sa folosesc deodorantele stick – cele roll-on sau spray nu-mi placeau pentru ca-mi lasau pielea umeda. Insa in ultimul an am descoperit cateva deo-spray care m-au facut sa-mi schimb parerea.

Pentru mine este important ca un deodorant sa aiba un bun efect antiperspirant, sa nu contina alcool (deoarece alcoolul irita pielea), sa nu fie lipicios si sa nu lase urme pe haine.

Iwostin Aspiria Deo-Spray

Este un deo-spray uscat, care nu contine apa sau alcool. Stiu ca suna tare ciudat “spray uscat”. Si mie mi s-a parut prima data asa pentru ca nu mai auzisem niciodata de un astfel de produs. Insa ciudatenia aceasta este una pozitiva – deodorantul este “usor”, impiedica transpiratia cu succes fara a lasa pielea umeda sau lipicioasa – la suprafata ramane o pulbere fina (sare de aluminiu). Il gasiti in farmacii la pretul de aproximativ 30 lei.

 

Bourjois deodorant anti urme albe

Cam toate deodorantele care promiteau ca nu lasa urme albe pe haine si pe care le-am incercat eu nu aveau nicio legatura cu “reclama” si mereu eram decorata pe haine cu urme ca de creta. Insa acest deodorant chiar nu lasa urme albe pe haine. Protejeaza foarte bine impotriva transpiratiei si in 2 secunde dupa aplicare pielea ramane uscata. Este deodorantul pe care il folosesc si in prezent. Produsul nu contine alcool. Il puteti cumpara din aproape orice magazin la un pret de aproximativ 12 lei.

Deodorant Rexona Women Natural

Acesta este un deodorant pentru vremuri grele. L-am folosit de cele mai multe ori in activitati fizice intense si nu a dat gres. Si el nu contine alcool. Dureaza un picut mai mult sa se usuce dupa aplicare, insa este feroce in efectul antiperspirant. Il gasit in majoritatea magazinelor la pretul de aproximativ 9 lei.

Voi ce deodorante preferati?

7 Responses to Castiga batalia cu transpiratia!

  1. Fa Sport :X:X:X

  2. Nicoleta Alexandra April 4, 2013 at 4:44 pm

    Eu folosesc deodorantul Crystal Essence pe care l-am cumparat de pe iherb. Imi plac foarte mult si are si un pret destul de accesibil.

  3. Folosesc de ceva timp antiperspirantul Mitchum in forma roll-on si in trecut cand am avut probleme cu transpiratia excesiva am folosit Maxim, care e mai mult un tratament care se aplica seara, care din fericire a avut efect indelungat. Ma bate gandul sa il cumpar din nou pentru vara. Folosesc si deodorante, ca sa mai schimb din cand in cand, acum am unul de la Bourjois din noua gama, miroase bine, pudrat si isi face treaba, nu lasa urme albe. Si pe mine m-a tentat Iwostin, poate il iau data viitoare cand am nevoie.

  4. Eu folosesc acum nivea invisible roll-on.Sincer nu m-am uitat daca are alcool, dar sunt multumita de el pentru ca nu pateaza.

Leave a Reply