17 Feb

Delicioasele pere caramelizate

Delicioasele pere caramelizate

Cand am comandat in decembrie 2 produse din colectia de iarna de la Yves Rocher nu m-am asteptat sa imi placa atat de mult. Este vorba despre colectia pere caramelizate din care mi-am achizitionat gelul de dus si lotiunea pentru corp.

Nu pot decat sa va spun ca miros divin. Din cate mi-am dat seama, iarna aceasta mi-au placut mirosurile parfumate cu influente culinare, de la lumanari parfumate la creme. Orice miros de prajiturica m-a binedispus. Daca as putea sa va descriu putin mirosul este foarte dulce si, in mod preponderent, mirosul de caramel se simte. Mie imi place foarte mult caramelul asa ca era imposibil sa nu imi placa mirosul acestor produse.

In seara aceasta tocmai am folosit acest duo si ma simt ca intr-o bucatarie in preajma sarbatorilor cand miroase in casa a prajituri. Drept sa va spun nu am gatit niciodata pere caramelizate dar daca o sa mai folosesc mult timp aceste produse s-ar putea sa imi vina idea sa pun vreo reteta in practica.

Daca v-am facut curioase si vreti sa incercati si voi aceasta colectie cred ca in luna februarie este ultima sansa cand le mai puteti cumpara. Lotiunea pentru corp este chiar la reducere.

Voi v-ati cumparat ceva din colectia de iarna Yves Rocher?

2 Responses to Delicioasele pere caramelizate

Leave a Reply