5 Nov

De ce imi place fardul crema pentru obraz

De ce imi place fardul crema pentru obraz

Unul dintre produsele mele preferate de machiaj este fardul crema pentru obraz.
Recunosc ca imi place mai mult sa il folosesc decat imi place sa folosesc fardul compact pentru obraz. De ce?

1.Fardul crema pentru obraz ofera un aspect natural tenului
Daca nu ai un ten perfect un astfel de produs se comporta mult mai bine pe ten deoarece nu scoate in evidenta imperfectiunile, el uniformizandu-se in cateva miscari. Pe un ten imperfect (cu urma de acnee de exemplu) un fard compact face imperfectiunile sa iasa si mai usor in evidenta, pe cand un fard crema “lipeste” eventuale cojite si uniformizeaza culoarea obrazului.

2.Fardul crema pentru obraz se aplica foarte usor
O persoana incepatoare in ale machiajului se va descurca mult mai usor sa dozeze un fard crema pentru obraz. Spre deosebire de cel compact, care poate pata tenul daca nu este dozat si aplicat corespunzator cu pensula, fardul crema pentru obraz se aplica cu varful degetelor tapotand produsul pe obraz. Aplicand putin cate putin din produs se poate creste intensitatea culorii.
In plus se pot amesteca mai multe nuante de fard crema pentru obraz pentru a obtine nuanta dorita, in timp ce cu un fard compact doar in urma experientei acumulate poti lucra corect cu mai multe nuante.

3.Fardul crema pentru obraz este multifunctional
Desi destinatia lui initiala este ca sa ne ofere bujori in obrajori, un fard crema pentru obraz poate fi folosit si drept ruj. Astfel atingi 2 obiective cu un singur produs.

4.Fardul crema pentru obraz pastreaza hidratarea tenului
Iarna cand vantul usuca tenul din ce in ce mai mult si in mod curent la tenurile uscate este nevoie de produse care sa pastreze hidratarea tenului. Deoarece contine agenti emolienti un fard crema pentru obraz ajuta tenul sa isi pastreze hidratarea pentru mai mult timp.

In momentul de fata folosesc fardurile crema pentru obraz de la Atelier Paris. Am ales 3 nuante pe care le folosesc individual sau le pot combina in functie de necesitati.

blush crema atelier paris

Voi folositi farduri crema pentru obraz?

Leave a Reply