27 Sep

Davines m-a reinvatat sa imi iubesc buclele

Davines m-a reinvatat sa imi iubesc buclele

Daca aveti parul ondulat asa cum il am eu cred ca stiti deja ca este destul de greu de controlat si de cele mai multe ori arata ca o matura (mai ales daca este deshidratat). Pentru mine era destul de dificil ca sa-l astampar si sa-l stau sa il coafez de fiecare data dupa ce il spalam nu aveam timp mereu asa ca de multe ori ajungeam sa il tin prins intr-o coada. Dar asta nu inseamna ca nu imi place parul meu ondulat.

Doar ca la un moment dat Natalia mi-a facut cunostinta cu un produs care a devenit salvarea parului meu. Este vorba de crema pentru bucle Davines. De cand o folosesc parul meu arata minunat zi de zi. Crema redefineste buclele, le reda elasticitatea si stralucirea. Dupa ce imi spal parul aplic o cantitate cat 2-3 boabe de mazare pe parul umed avand grija sa o distribui uniform (nu aplic la radacina), iar apoi fie usuc parul cu uscatorul de par cu difuzor, fie (daca nu am difuzor) usuc parul cu capul in jos strangand parul in mana sau se intampla sa las parul sa se usuce singur. Orice metoda as aplica parul meu are bucle foarte frumoase care rezista cateva zile.

davines crema pentru bucle

Trebuie sa va spun ca Davines este o companie prietenoasa cu natura, astfel ca toate produsele lor contin ingrediente care nu afecteaza negativ parul.

Asadar va recomand acest produs daca aveti parul ondulat. Dupa ce o veti incerca sigur nu veti mai renunta la ea.

Voi ce produse folositi pentru disciplinarea buclelor?

Leave a Reply