25 May

Cum imi protejez mainile

Cum imi protejez mainile

Cred ca am spus de multe ori ca am foarte multe creme si lotiuni pentru maini – cum zice mama: as putea sa imi deschid un magazin la cat de multe sunt.

Ai zice ca la un moment dat o sa ma opresc la una, dar nu-i cale. Mereu apare ceva nou, care miroase mai frumos sau promite o formula interesanta.

De ceva timp port cu mine in geanta o lotiune pentru maini cu un nume cel putin simpatic – Gloves in a Bottle (manusi intr-o sticla).

Asa cum se observa in imaginea de mai jos (imprimata pe sticla) lotiunea formeaza un strat protector pe epidermace actioneaza ca un scut ce protejeaza pielea, asemenea unei manusi.

cum functioneaza gloves in a bottle

 

Lotiunea poate fi folosita atat pe maini, cat si pe corp sau ten. Nu este lipicioasa si nu are miros.

Asa cum spuneam, functioneaza ca o lotiune protectoare pastrand hidratarea naturala a pielii, mai ales ca este waterproof. Prin urmare, scopul acestei lotiuni nu este sa hidrateze, ci sa protejeze. Cu un echilibru intern corespunzator pielea este hidratata, iar aceasta lotiune, prin protectie, o mentine in acest fel. Datorita modalitatii in care actioneaza, produsul poate fi folosit cu succes ca adjuvant in tratarea alergiilor pielii, eczeme, psoriazis, dermatita etc prin capacitatea lui de protectie.

Pe site-ul oficial puteti vedea ca este recomandata de foarte multi utilizatori, de la medici dermatologi la consumatorul obisnuit.

lotiunea gloves in a bottle

Eu am acum varianta de 60 ml (portabila) care, din pacate, inca nu este disponibila, dar puteti gasi varianta de 240 ml si o puteti achizitiona de aici cu 57,50 lei.

Vi se pare interesant cum functioneaza?

Leave a Reply