19 Dec

Cum am cumparat 8 parfumuri Yves-Rocher cu doar 16 lei

Cum am cumparat 8 parfumuri Yves-Rocher cu doar 16 lei

Exact acum 1 saptamana va spuneam pe Facebook ca mi-am achizitionat 8 parfumuri Yves-Rocher cu doar 16 lei si multe dintre voi mi-ati lasat comentarii la acea postare spunandu-mi ca doriti sa stiti cum am facut.

Asa cum v-am promis a venit momentul sa va povestesc mai multe.

Lantul a pornit de la prima mea comanda Yves-Rocher cand mi-am achizitionat parfumul So Elixir Purple cu doar 15 lei, profitand de oferta lunii noiembrie. Intamplator luna aceasta il puteti primi gratuit la o comanda de minim 109 lei – gasiti aici oferta completa.

A urmat apoi oferta de Black Friday cand puteai la o comanda de minim 99 lei sa iti alegi un produs cu doar 1 leu iar eu mi-am ales Tendre Jasmine.

parfumuri YR

Evident ca mai raman 6 parfumuri care au fost 100% gratuite: So Elixir, Moment de Bonheur, Vanille Noire, Quelques Notes D’Amour, Ambre Noire si Hoggar. Cum de le-am primit gratuit? Ei bine, in cutia cu prima mea comanda am primit un catalog ce continea urmatoarea oferta: recomanda o prietena care nu a fost niciodata clienta Yves-Rocher care sa comande de minim 29 lei si veti puteti alege fiecare cate un produs gratuit (oricare din catalog). Bineinteles ca nu am stat pe ganduri si am recomandat doar 8 prietene. Oricine poate face acest lucru, insa va trebuie catalogul cu oferta pe care il puteti obtine dupa ce faceti prima comanda online. Asa ca nu pot decat sa va urez spor la cumparaturi.

Aveti de gand sa profitati de acest tip de oferta?

Despre care parfum doriti sa va povestesc mai intai?

11 Responses to Cum am cumparat 8 parfumuri Yves-Rocher cu doar 16 lei

  1. Si eu am dat comanda (prima ) , astept sa vina , cum miroase ambre noir ? ca i l am comandat prietenului meu

  2. Asa mi am achizitionat si eu cele sapte parfumuri de la Yves Rocher, fie gratis, fie la un 1 leu ,fie la 15 lei:)in cazul So Elixir Purple:)

  3. si comanda trebuie efectuata doar prin intermediul catalogului ? completand formularele?mss

    • pentru a beneficia de oferta pentru prietena noua trebuie sa comanzi din catalog – fie completand formularele, fie plasand comanda telefonic.. dar din catalog…eu ca sa pun mana pe catalog am plasat comanda online ca sa-l primesc – poti sa faci si tu la fel si asa sa beneficiezi si de pe comanda online de parfumul gratuit

  4. am catalogul , voi incerca maine :D.iti multumesc frumos

  5. Si eu vreau sa dau prima comanda astazi. Imi poate spune cineva, va rog pana cand este valabila oferta cu parfumurile cadou pentru persoanele recomandate cu comanda minima 29 lei? Multumesc!

Leave a Reply