13 Mar

Cazare in Milano (buget)

Cazare in Milano (buget)

Astazi va povestesc despre cazarea pe care am avut-o in Milano.

De obicei sunt un calator care se cazeaza in camere basic. Nu imi doresc ceva luxos, doar o locatie cat mai aproape de centru (ca sa pot vizita orasul cat mai usor) si curatenie. Oricum stau in camera doar cand dorm, asa ca este irelevant cat este de pretioasa camera.

In Milano am stat in Red Line Apartments – usor accesibil (la 2 statii de metrou de centru), aproape de un supermaket, pe o sraduta foarte linistita, curat, cu un pat in care am dormit excelent (cred ca mai bine decat acasa) si unde era foarte cald – avea incalzire chiar si in podea. Cazarea a fost un apartament cu 2 camere (bun pentru 4 persoane) si a costat 70euro/noapte pentru 3 persoane, adica 23 euro/persoana – e mai ieftin decat un pat la hostel!

recomandare cazare milano

 

Partile mai putin bune: nu se poate face check-in inainte de ora 14 iar internetul nu este grozav.

Daca a incercat cineva vreo cazare mai interesanta, va rog sa imi spunei caci cine stie cand mai am nevoie.

4 Responses to Cazare in Milano (buget)

  1. Buna Mirela.Am observat ca pentru aceasta calatorie la Milano(sau probabil alta) ai cumparat biletele de pe site-ul oficial al Ryanair. Fiind la prima calatorie cu avionul,si neavand cui sa pun intrebarile “de rigoare” dat fiind faptul ca nu este o agentie,te rog pe tine sa imi spui daca se percepe o taxa de serviciu de catre cei de la Ryan.Tot ceea ce trebuie sa fac e pur si simplu checkin-ul si atat?Biletul in sine este cel primit pe mail nu?Mai trebuiesc urmate si alte proceduri?
    Multumesc anticipat!
    O zi frumoasa!

  2. Bagaj de cala nu am,pentru ca cei de la Ryan stiu ca iti dau voie cu un bagaj de mana destul de consistent ca sa zic asa,iar pentru cele 6 zile care le voi petrece la Roma consider ca este de ajuns.
    Multumesc frumos pentru raspuns!

    • Cu mult drag. Depinde foarte mult cand zbori (iarna e mai dificil doar cu bagaj de mana). Iti doresc sa ai o vacanta frumoasa. Daca vreodata vrei sa nu iti mai bati capul spune-mi si te ajut sa facem un pachet complet

Leave a Reply