Indrumar

Am 31 ani si pe 26.09.2009 mi-am dat seama ca doresc sa spun mai multe in industria de beauty.

Asa ca am inceput sa studiez pentru meseria de make-up artist si in acelasi timp sa ma informez despre tot ceea ce inseamna industria de beauty – astfel am inceput sa scriu despre produse si noutati cosmetice.

Ca orice femeie, sunt in cautarea produselor potrivite pentru mine iar in parcursul meu printre testari, lansari si campanii de produse impartasesc cu voi impresiile mele.

Toate opiniile de pe blog sunt personale si reflecta experienta mea personala cu produsele incercate, astfel ca opiniile mele nu sunt general-valabile pentru orice persoana.

Sunt deschisa ideilor asa ca daca aveti propuneri sau intrebari ma puteti contacta oricand si vom discuta ca intre prietene.

 

Pentru companii:

Accept produse spre testare si organizez concursuri sponsorizate pe blog.

Pentru ca doresc sa prezint o parere obiectiva asupra produselor testate, accept spre testare doar produse care consider ca mi se potrivesc. Spre exemplu, avand in vedere ca am un ten mixt cu tendinte acneice nu voi accepta spre testare produse pentru un ten uscat. Perioada de livrare a unui articol despre testarea unui produs este de minim 2 saptamani in functie de tipul produsului testat.

Pana in prezent am avut colaborari cu branduri precum: Vichy, Olay, Ivatherm, Farmec, FA, Complex Apicol Veceslav-Harnaj, Iwostin, Cosmetic Plant, Revicel, Silhouette Centru de Infrumusetare, La Roche-Posay, Family Care, Gerocossen