12 Jan

O impachetare de vis!

O impachetare de vis!

Vinerea ce tocmai a trecut am incercat pentru prima data o impachetare corporala. Pentru ca am slabit cateva kilograme mi-am dorit ceva care sa imi tonifieze si fortifieze pielea, poate sa o si hidrateze si sa o faca mai elastica. Daca se lasa si cu pierderea catorva grame…eh, sa fie primit!

Tratamentul corporal pe care l-am ales se numeste Thermo Slim, iar salonul unde l-am pus in practica este Aria Estetic.

Trebuie sa va spun ca am mai avut tentative de a face diverse tratamente coporale, insa felul care s-au prezentat diverse saloane pe care le-am testat m-au lasat dezamagita si lipsita de chef pentru astfel de proceduri.

Dar cu Aria Estetic a fost o cu totul alta poveste. Este un salon cochet, cu o atmosfera placuta, liniste cat cuprinde pentru o relaxare totala in timpul tratamentului si un personal minunat si atent. Tratamentele s-au desfasurat in camera mov asa ca am fost incantata si cromatic fiind culoarea mea preferata.

Dar sa va povestec putin si despre tratament…

Thermo Slim este un tratament de termosudatie intensiva realizat sub termocuverta. Mai intai am inceput cu o exfoliere delicata, apoi a fost aplicat un produs care favorizeaza transpiratia, iar apoi o crema anticelulitica. Au urmat 40 minute sub termocuverta – recunoasc ca dupa 30 minute abia asteptam sa se termine aceasta etapa pentru ca nu sunt o mare fana a caldurii, insa consider ca a fost un sacrificiu minim pentru rezultatele pe care le-am obtinut…deci sa va mai povestesc. Dupa ce s-a terminat etapa sub termocuverta a inceput etapa mea preferata, respectiv un mini-masaj anticelulitic. Nu stiu cum este masajul anticelulitic complet (am auzit ca este cam dureros), insa acesta mi-a placut tare mult (mie-mi plac masajele mai puternice). La sfarsit am obervat ca aratam mai usoara cu 500 grame pe cantar. Insa am fost de-a dreptul incantata pentru ca am ramas cu o piele catifelata si hidratata. In timpul iernii pielea mea de pe corp se deshidrateaza si parca nicio crema nu ma ajuta suficient, dar dupa aceasta imachetare am ramas cu o piele catifelata care observ ca inca se mentine dupa cateva zile.

Tot tratamentul a durat aproximativ 1 ora si a fost realiz cu produse Bruno Vassari. Tratamentele pe care le puteti face la Aria Estetic pot fi atat la cald cat si la rece (daca aveti probleme cu vasele capilare sau cu inima va rog sa alegeti o impachetare la rece). Durata lor este de 60-90 minute, iar pretul de 60-80 lei.

Daca sunteti o persoana fara probleme de greutate, care are o alimentatie corespunzatoare, pentru intretinere un astfel de tratament il puteti face la aproximativ 2 saptamani. In caz contrar ceva mai des 🙂

Acum abia astept masajul Lomi-Lomi de saptamana viitoare care se anunta a fi senzational.

Leave a Reply